Pasta med rejer og tomat

4 pers.

Ingredienser

400 g fettucine
2 spsk. Olie til stegning
1 tsk. Karry
2 spsk. Frisk ingefær. Revet
4 fed hvidløg i tynde skiver
1 løg i tynde både
2-3 gulerødder i julienne
3 dl fløde (evt. Halvt kaffefløde. Halvt piskefløde)
400 g cherrytomater. Halverede
500 g store. Kogte tigerrejer. Optøede og afdryppede

endda.
tørrede chiliflager
små sorte oliven
friskkværnet rosenpeber
frisk koriander eller også purløg

Fremgangsm & aring;De

Gør alle grønsagerne i stand. Svits karry. Ingefær. Hvidløg. Løg og gulerødder i kort tid i den varme olie i en wok. De skal blive lidt bløde Men IKKE tage farve. Hæld fløden over og lad det simre. Til gulerødderne er netop møre;
Kog imens pastaen al dente efter anvisning på emballagen. Hæld vandet fra og lad det dryppe af. Smag saucen til med salt og friskkværnet peber. Vend tomater og rejer i og tag wok & #8217;En af varmen. Vend den afdryppede pasta i med hurtige tag. Helst ved bordet. Server straks med skåle med de forskellige toppings Så enhver selv kan vælge.