
15 stk.
Ingredienser
25 g gær
2 dl økologisk kærnemælk
3 dl lunkent vand
2 spsk. Rørsukker
1 tsk. Groft salt
4 spsk. God olivenolie
300 g økologisk durummel
275-350 økologisk hvedemel
endda.
½ dl økologis olivenolie
2 spsk. Groft salt
Fremgangsm & aring;De
Smuldr gæren i en skål. Tilsæt kærnemælk og vend og rør det godt til gæren er helt opløst. Kom salt. Olie og sukker i blandingen og rør godt rundt. Tilsæt melet lidt ad gangen. Hæld dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Til den slipper fingrene. Kom den tilbage i skålen. Læg et viskestykke over og stil den lunt i 40 minutter.
Ælt den godt igennem igen og rul den ud til ca. 1 cm. & #8217;S tykkelse. Pensl dejen med olivenolie og drys med lidt salt. Rul dejen til en aflang pølse og skær den i 15 snegle; Stil dem på en bageplade et lunt sted. Tildækket. Og lad dem efterhæv i ½ time.
Drys dem med lidt salt og bag dem ved 200 grader i ca. 12 minutter til de er gyldne.
Gode som madbrød eller også til en sandwich.