2 stk.
Ingredienser
2 tyrkiske boller
4 spsk. god mayonnaise
1 bdt. dild, hakket
1 tsk. karry
1 fed hvidløg, presset
friske babyspinatblade, godt skyllede
2-3 tomater i skiver
1 ds. tun i vand
salt, friskkværnet peber
lidt olie til stegning
Fremgangsmåde
Flæk bollen. Rør mayonnaise med karry, hvidløg og dild – smør det på bollerne. Slynd væden af den godt vaskede spinat og læg et tyndt lag spinat og skiver af tomat ovenpå mayonnaisen. Hæld væden fra tunen og findel den med en gaffe. Læg et lag på den ene bolle og læg den anden halvdel ovenpå. Pres dem godt sammen. Steg dem på en grillpande, der er penslet med lidt olie og læg en tallerken eller noget andet tungt ovenpå. Vend og steg på den anden side. Steg til mayonnaisen begynder at sive ud, det tager ca. 5 minutter på hver side. Skær i halve og spis med idt blandede salatblade, små tomater og gode oliven.