Pasta med ostesauce

4 pers.

Ingredienser

300 g papardelle (brede pastabånd)
500 g blandede svampe
25 g smør

Sauce:
25 g smør
1 spsk. mel
3 dæ mælk
50 g emmentaler, fintrevt
frisk, revet muskatnød
salt, friskkværnet peber

Serveres med:
1 håndfuld rucola
frisk parmesan i flager

Fremgangsmåde

Børst svampene rene og skær dem i passende stykker – ikke for små. Rist dem i smørret ad et par gange. Krydr med salt og friskkværnet peber efter stegning. Hold dem varme under stanniol.
Smelt smørret og pisk melet i. Pisk mælken i lidt ad gangen. Kom den revne ost i og lad den smelte. Smag til med muskat, salt og friskkværtnet peber. Er saucen for tyk, kommes der lidt mere mælk i.
Kog pastaen al dente og lad den dryppe af. Vend den hurtigt med den varme sauce og fordel svampe og rucola i. Server i varme tallerkner med høvlet parmesan.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik