4 pers.
Ingredienser
4 stk. laksefilet med skind
1 spsk. olivenolie
salt, friskkværnet peber
citronbåde
Citronsalat:
200 g snittet savojkål eller 1 lille spidskål
4 tomater
½ agurk
1 lille rødløg
50 g feta i blok
1 dl sorte oliven
Dressing:
4 spsk. citronsaft
1 tsk. reven citronskal
2 spsk. olivenolie
2 spsk. hakket persille
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Pensl laksen med olie. Grill dem over trækulsgrill i ca. 2 minutter på hver side.
Kom kålen i en skål. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend den i kålen. Skær tomaterne i både, agurk i tern, løg i tynde skiver. Vend tomater, agurk og løg i kålen. Fordel feta i mindre stykker over, og pynt med oliven. Serer salaten til den grillede fisk.