2 pers.
Ingredienser
2 skinkeschnitzler
2 spsk. friskhakket salvie
3 spsk. finthakket persille
skal af 1 citron, fintrevet
salt, friskkværnet peber
1 dl el
1 æg, pisket let sammen
1 dl rasp
1 dl frisk parmesan, fintrevet
1 spsk. rapsolie
Kapersvinaigrette:
saft af ½ citron
2 spsk. æblecidereddike
1 spsk. flydende honning
3 spsk. koldpresset rapsolie
2 spsk. kapers
1 løg, finthakket
½ bdt. dild, hakket
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Bank schnitzlerne godt flade. Bland salvie, persille og citronskal og drys det over kødet. Tryk det godt fast med fingrene, så det bliver siddende. Krydr med salt og friskkværnetpeber. Vend kødet i mel, derefter i letsammenpisket æg og så tilsidst i rasp blandet med parmesan. Steg schnitzlerne i en blanding af smør og olie, til de er gyldne og gennemstegte.
Bland alle ingredienserne til vinaigretten og server med varme, nykogte kartofler, frisk reve peberrod og tynde skiver af citron.