Pasta med spidskål og bacon

2 pers.

Ingredienser

200-250 g pasta
1 mellemstort spidskål
1 hakket løg
75-100 g bacon
1 dl creme fraiche 18%
1 pasteuriseret æg
1 håndfuld frisk revet parmesanost (ca. 1 dl)
salt. Friskkværnet peber
kryddergrønt. F. Eks. Purløg

Fremgangsm & aring;De

Svits løg og bacon. Skær kålen i tykke firkantede stykker & #8211; Skær stokken fra. Rør creme fraiche. Æg og parmesan med lidt salt og friskkværnet peber. Kog pastaen efter anvisning på pakken & #8211; I lidt mere vand end du plejer.
Kom kålen i pastavandet de sidste minuter af kogetiden. Hæld vandet fra. Og hæld de svitsede løg og bacontern i sammen med den cremede ægge-osteblanding. Rør omhyggeligt. Til æggemassen begynder, at stivne.
Server med det samme i varme tallerkner evt. Med ekstra peber og kryddergrønt og sala af kogte eller også bagte rødbeder.