
4 pers.
Ingredienser
8 stykker rispapir. Medium
200 g magert oksekød i strimler
salt. Friskkværnet peber
1 rødløg
1 porre
100 g rød peberfrugt
5 dl vindruekerneolie til stegning
endda.
12 blade romainesalat
frisk purløg. Snittet
4 spsk. Soya
Fremgangsm & aring;De
Tø rispapiret op under et fugtigt klæde. Til et stykke kan trækkes af uden, at det går i stykker.
Lynsteg oksekødsstrimlerne i lidt olie i en wok eller også sauterpande. Krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt peberfrugt. Rødløg og porre i fine strimler. Svits dem kort og tag af varmen.
Læg fyldet på i en stribe ca. 4 cm fra kanten. Rul papiret stramt om fyldet og nedefra og ind til midten. Fold siderne ind og rul stramt resten af vejen.
Varm olien op til det er syder om enden af en tændstik & #8211; IKKE svovlenden. Steg et par forårsruller ad gangen. Til de er gyldne; Læg dem til afdrypning på køkkenrulle.
Server straks med sprøde romainesalat. Purløg og soya.