Pasta med grillede pebefrugter

4 pers.

Ingredienser

2 gule peberfrugter
2 røde peberfrugter
1 løg
2 fed hvidløg
4 spsk. olivenolie
125 g bacon i skiver
125 g frisk mozzarella
400 g spaghetti
1 bakke rucola

frisk, revet parmesanost

Fremgangsmåde

Halver og rens peberfrugterne. Læg dem i et ovnfastfad med bagepapir, pensl med olivenolie. Stil dem 10 cm. under grillelementet og giv dem 10 minutter, til skindet branker og bobler op. Afkøl og pil skindet af dem.
Hak løg og svits det i olie til det er blødt, men ikke tager farve. Kom peberfrugter og hvidløg ved og lad det snurre sammen et par minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Kog pastaen al dente i rigelgt, godt saltet vand, efter emballagen. Afdryp.
Steg baconskiverne sprøde og afdryp på køkkenrulle. Vend peberfrugtblandingen i pastaen og smuldr baconskiverne over. Fordel stykker af mozzarella og pynt med rucola. Server med frisk, revet parmesanost.