
4 pers.
Ingredienser
500 g hakket kalv og flæsk
1 æg
2 spsk. Rasp
salt. Friskkværnet peber
½-1 dl. Fløde 13%
bacon i skiver eller også parmaskinke
lidt olie til stegning
friske salvieblade
revet emmentaler
Serveres med.
200 g kogt pasta
2 spsk. Soltørrede tomater i olie. Hakkede
1 håndfuld friske salvieblade
2 forårsløg snittet på skrå
2 spsk. Sorte oliven
flager af frisk parmesanost
babyspinatblade
Fremgangsm & aring;De
Kog pastaen al dente efter anvisning på emballagen. Lad den dryppe godt af.
Rør det hakkede kød til en fast fars med æg. Rasp. Krydderier og fløde. Form til små aflange pølser. Læg et salvieblad på og vikl en skive bacon eller også skinke om hver. Steg dem sprøde i lidt olie. Ca. 10 minutter.
På en stor pande ristes den kogte pasta. Til den bliver lysebrun; Kom forårsløg. Salvie og tomater ved. Steg i 2-3 minutter. Vend oliven i. Smag til med salt og friskkværnet peber. Server med lidt babyspinatblade.