
Ingredienser
100 g honning
2 æg
50 g brun farin
100 g me
1 tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
1 tsk. stødt ingefær
Fyld:
125 g smør
100 g flormelis
revet skal af 1 appelsin
1 spsk. appelsinsaft
flormelis
revet appelsinskal
Fremgangsmåde
Pisk honning, æg og farin skummende.
Bland mel, bagepulver og krydderier – vend det forsigtigt i. Kom dejen på bagepapir og bag den midt i ovnen ved 200-225 grader i 6-8 minutter.
Vend bunden over på et stykke bagepapir drysset med sukker, lad det andet stykke bagepapir sidde på og dæk med et fugtigt viskestykke.
Fyld:
Rør smør og flormelis sammen, tilsæt den revne appelsinskal og -saft. Smør fyldet over den helt kolde rouladebund og rul den sammen fra den lange ende. Sigt et tyndt lag flormelis over inden den skal serveres og pynt med revet appelsinskal.