Toscakage

6 pers.

Ingredienser

2 æg
125 g sukker
120 g mel
1 tsk. Bagepulver
100 g smeltet smør
2 spsk. Fløde 13%

Glasur.
60 g mandler
50 g smør
60 g sukker
1 spsk. Mel
1 spsk. Fløde 1%

Fremgangsm & aring;De

Pisk æg og sukker skumende. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen sammen med smørret. Tilsæt fløde. Hæld dejn i en smurt springform. Sæt kagen i ovnen på næstnederste rille ved 175 grader i 30 minutter.
Glasur.
Smut mandlerne og hak de groft. Smelt fedtstoffet. Bland mandler. Sukker. Mel og fløde. Lad glasuren småkoge et øjeblik.
Smør glasuren på i et jævnt lag over kagen efter 30 minutters bagetid. Bag den i endnu 15 minutter;