Bøf med nudler

Ingredienser

2 bøffer af oksefilet/tyndsteg eller 1 flanksteak
1 spsk. olie
1 rød peberfrugt
½ bk. bønnespirer
125 g nudler
Sovs:
3 spsk. vineddike
1-2 spsk. soya
1 fed knust hvidløg
1 spsk. sukker
1/4 tsk. chiliflager
1-2 tsk. hakket, frisk mynte
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Krydr bøfferne med salt og peber og brun dem hurtigt på en pande med ½ spsk. olie ved stærk varme. Skru ned for varmen og steg bøfferne færdige 2-3 minutter på hver side. Tag bøfferne af panden og hold dem varme.
Steg nu strimler af peberfrugt ved svag varme. Tilsæt bønnespirerne efter 5 minutter.
Pisk sovsen sammen. Kog nudlerne efter pakken anvisning og hæld vandet fra dem. Lad dem dryppe af. Vend dem i grøntsagerne sammen med sovsen og anret med tynde skiver af oksekød.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik