Clafoutis

4 pers.

Ingredienser

Creme.
2½ dl mælk
3 æggeblommer
75 g sukker
1 tsk. Majsstivelse

Mandelcreme.
100 g mandelmel eller også meget finthakkede mandler
100 g flormelis
½ tsk. Majsstivelse
100 g blødt smør
2 æg
300 g udstenede kirsebr

Fremgangsm & aring;De

Creme.
Pisk æggeblommer og sukker godt sammen i en tykbundet gryde. Pisk majsstivelse og mælk i. Bring det i kog under konstant piskning. Tag gryden af varmen. Drys lidt sukker over cremen Så den ikke trækker skind.
Mandelcreme.
Bland mandler. Flormelis og majsstivelse. Rør det bløde smør i og rør æggene i. Bland de 2 slags creme og vend kirsebær i. Kom blandingen i et velsmurt tærtefad. Bag kagen ca. 30 minutter ved 180 grader; Server kagen lun. Evt. Drysset emd flormelis. Server med iskoldt flødeskum eller også god vanilieis.