
6 pers.
Ingredienser
Dej.
3 æg
3 spsk. Sukker
200 g marcipan
2 spsk. Mel
Kompot.
400 g rabarberstilke
100-125 g sukker
endda.
1½-2 dl piskefløde
Fremgangsm & aring;De
Dej.
Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Riv marcipanen groft og bland den i æggemassen sammen med melet. KOm dejen i en smurt springform. Bag bunden ved 200 grader i 20-25 minutter midt i ovnen.
Tag kagen ud og lad bunden køle lidt af. Inden den tages ud af formen.
Kompot.
Skær rabarber i 2-3 cm. Lange stykker og læ dem i et ovnfast fad. Drys sukker over og sæt rabarber i ovnen ca. 20 minutter. Samtidig med, at bunden bages. Afkøl kompotten;
Pynt.
Pisk fløden stiv. Dryp kagebunden med lidt af saften fra rabarberne. Pynt med flødeskum og rabarberkompot.