Svinekød i wok

4 pers.

Ingredienser

500 g skinkeschnitzler i strimler
olie
2 løg i tynde både
2 fed hvidløg, finthakket
3-4 forårsløg, fintsnittet
8-10 tørrede abrikoser
1 tsk. frisk, revet ingefær
1 tsk. gurkemeje
1 lille dåse kokosmælk
vand eller bouillon
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kom lidt olie i en wok eller sauterpande og svits kødet hurtigt ad 2 omgange. Tag det op.
Svits løg, hvidløg og forårsløg til de lige har taget en anelse farve. Kom abrikoser, krydderier, kokosmælk og ca. 2 dl vand/bouillon i og kog op. Kom kødet i, kog det op igen og smag til med salt og friskkværnet peber. Server med nudler eller ris.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik