Grillede kalveschnitzler

4 pers.

Ingredienser

4 kalveschnitzler
salt, friskkværnet peber
olie
250 g black-eye bønner eller hvide bønner
3 spsk. rødvinseddike
2 dl hakkede krydderurter: bredbladet persille, frisk basilikum og frisk oregano)
400 g friskbælgede ærter
4 skiver parmaskinke

Rødvinssmør:
125 g smør
½ løg, finthakket
1½ dl rødvin
et par dråber soya
limesaft
limeskiver

Fremgangsmåde

Skyl bønnerne og sæt dem i blød i koldt vand natten over. Skyl igen og kog dem i nyt vand i ca. 1 time. Hæld vandet fra og smag dem til med olie, eddike, salt, friskkværnet peber og krydderurter.
Kog løg ned med rødvin til det er sirups-agtigt og afkøl det helt. Rør i smørret og smag til med soya og limesaft. Stil det koldt. Server smørret på limeskiver lagt på kødet.
Skær parmaskinken i strimler og rist dem i en gryde, rør ærterne i.
Pensl schnitzlerne i olie og drys med salt og friskkværnet peber. Grill dem i 2 minutter på hver side, til de er rosa indeni. Server dem med rødvinssmør, ærter og bønner.