Tabbouleh med marinerede rejer

4 pers.

Ingredienser

4 dl bulgur
3 dl vand
3/4 dl friskpresset citronsaft
½ dl olivenolie
6 spsk. Frisk. Hakket mynte
salt. Friskkværnet peber
20 kogte. Store tigerrejer
3 aromatiske tomater uden kerner. Grofthakket
1 håndfuld rucola eller også friske spinatblade
100 g feta i tern
2 forårsløg
1 fed hvidløg. Finthakket

Fremgangsm & aring;De

Bland bulgur med vand. Halvdelen af citronsaften og halvdelen af olien. Lad det stå i 2 timer.
Pisk resten af citronsaften med resten af olien. Halvdelen af mynten og lidt groft salt. Kom rejerne i og lad dem marinere i 30 minutter. Vend dem rundt af og til. Hæld bulguren gennem en si Hvis der er meget væde ved dem. Bland dem med tomater. Rucola/spinat. Feta. Forårsløg; Hvidløg. Resten af mynten. Salt og friskkværnet peber. Server med de marinerede rejer og godt. Groft brød.