Pasta med kylling og svampe

4 pers.

Ingredienser

400 g pasta, f. eks. penne
125 g champignon
125 g kantareller – eller bare 250 g champignon
1 løg
15 g smør
1 dl bouillon
2 dl madlavningsfløde
2 spsk. citronsaft
300 g kyllingebryst
1 spsk. olivenolie
salt, friskkværnet peber
Pynt:
Persille og evt. kernerne fra et granatæble
Tilbehør:
friskhøvlet parmesanost
dampede grønne bønner

Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisning på emballagen. lad det dryppe godt af.
Skær de rensede svampe i mindre stykker og løget i små tern. Svits løget i smør i 1 minut. Tilsæt svampene og svits dem med i et par minutter. Tilsæt bouillon og fløde, og kog det sammen i 3-4 minutter. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Skær kyllingekødet i tern eller strimler, krydr dem med salt og peber og steg dem gyldne og gennemstegte på en pande.
Vend pastaen i svampebladingen. Pynt med kylling, persille og evt. granatæblekerner.