
4 pers.
Ingredienser
3 lagkagebunde
Fyld.
900 g blandede bær
4-500 g sukker
4 dl vand
½ liter piskefløde
Fremgangsm & aring;De
Skyl bærrene. Kog sukker og vand op i en gryde. Tilsæt bærrene og kog dem i 3-4 minutter. Til de begynder, at briste. Smag til med sukker.
Skær bundene i trekanter eller også firkanter og læg dem tæt langs indersiden af en skål på ca. 1½ liter. Øs frugt med væde over i skålen. Lidt ad gangen Så kagebunden kan opsuge væden. Når skålen er halvfuld. Lægges et lag lagkagebund-rester i skålen Så den fyldes op med frugt og tilsidst et lag lagkagebund & #8211; Eller kagerester. Stil skålen på en tallerken og læg et pres på i form af en tallerken. Der passer ned i skålen. Stil desserten i køleskab i mindst 1 døgn.
Vend desserten ud på et fad og server med masser af iskoldt. Letpisket flødeskum;