
4 pers.
Ingredienser
2 røde peberfrugter
2 gule peberfrugter
1 lille squash
1 lille aubergine
2 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 tsk. grøntsagsbouillon
salt, friskkværnet peber
2 spsk. pesto
4 dl kogt minipasta
2 spsk. friskhakket basilikum
2 spsk. pinjekerner
Tilbehør:
grøn salat
Fremgangsmåde
Del peberfrugterne på langs og befri dem for kerner. Læg dem i et ovnfast fad og sæt fadet i ovnen i ca. 10 minutter ved 225 grader – så er peberfrugterne blevet bløde. Hak squash og aubergine i småterninger, finhak hvidløgsfeddene og giv derpå de hakkede grøntsager et “varmechok” i olien på en pande. Hæld grønsagsbouillon over og lad grønsagerne koge møre, inden de smages til med salt og peber.
Rør derefter pestoen og pastaen ned i bladningen. Fyld de varme peberfrugter med pasta-grøntsagsblandingen og strø til sidst hakket basilikum og ristede pinjekerner over.
Server retten med en grøn salat.