Indbagt mozzarella

4 pers.

Ingredienser

200 g daggammelt franskbrød
150 g hel mozzarella
4 tynde skiver lufttørret skinke
8 blade frisk basilikum
2½ dl mælk
2 spsk. mel
2 æg
salt, friskkværnet peebr
olie til stegning

Fremgangsmåde

Skær skorpen af brødet og del det i 4 tykke skiver. Skær en dyb lomme i hver skive. Læg en skive mozzarella, en skive skinke og lidt hakket basilikum i hver lomme. Pres åbningen godt sammen og læg brødene på en tallerken.
Hæld mælken over og lad dem trække i et par minutter. Vend brødene i mel, pisk æggene let sammen med lidt salt og friskkværnet peber. Læg brødene ca. 20 minutter i æggeblandingen. Varm olie på en pande og steg brødene gyldne på hver side. Lad dem dryppe af på køkkenrulle, server dem varme og sprøde med tomatsalat til.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik