
4 pers.
Ingredienser
200 g daggammelt franskbrød
150 g hel mozzarella
4 tynde skiver lufttørret skinke
8 blade frisk basilikum
2½ dl mælk
2 spsk. mel
2 æg
salt, friskkværnet peebr
olie til stegning
Fremgangsmåde
Skær skorpen af brødet og del det i 4 tykke skiver. Skær en dyb lomme i hver skive. Læg en skive mozzarella, en skive skinke og lidt hakket basilikum i hver lomme. Pres åbningen godt sammen og læg brødene på en tallerken.
Hæld mælken over og lad dem trække i et par minutter. Vend brødene i mel, pisk æggene let sammen med lidt salt og friskkværnet peber. Læg brødene ca. 20 minutter i æggeblandingen. Varm olie på en pande og steg brødene gyldne på hver side. Lad dem dryppe af på køkkenrulle, server dem varme og sprøde med tomatsalat til.