
ca. 14 stk.
Ingredienser
75 g smør
100 g hvedemel
50 g fuldkornsmel
½ tsk. Bagepulver
100 g revet. Mellemlagret ost
1-2 spsk. Vand
endda.
100 g blå Castello eller også mild gorgonzola
fløde eller også æggehvide
Fremgangsm & aring;De
Smuldr smør og de 2 slags mel. Tilsæt bagepulver. Ost og vand. Ælt dejen let sammen. Lad dejen hvile i køleskab i ½ time.
Rul dejen ud og skær den i firkanter på ca. 8 x 8 dm. Skær osten i 14 skiver og læg en skive på hver firkant. Fold dejen sammen diagonalt og tryk kanten godt med en gaffel.
Sæt trekanterne på en plade og pensl dem med fløde eller også æggehvide. Bag den i 12-15 minutter ved 200 grader.
Gode til suppe. Som natmad eller også til en kop te.