
4 pers.
Ingredienser
Dej til 10 stk.:
5 dl vand
1 dl creme fraiche 18%
250 g boghvedemel
½ tsk. salt
1 æg
50 g smør
Fyld til 4 stk.:
200 g camenbert
150 g blandede salatblade
Dressing:
1 spsk. æblevineddike
1 tsk. dijonsennep
3 spsk. olivenolie
salt, friskkværnet peber
50 g grofthakkede valnødder
Fremgangsmåde
Dej:
Pisk vand, creme fraiche, boghvedemel og salt sammen til det bliver til en glat masse. Pisk ægget i og lad dejen hvile i ½ time. Smelt smørret og rør det i dejen. Bages på en stor pande ved middelvarme.
Skær osten i skiver og læg dem på de varme galetter, sæt dem evt. i ovnen ved 200 grader i 5 minutter, så osten smelter.
Bland dressingen og hæld den over salten. Server salaten til de varme galetter.