4 pers.
Ingredienser
3 dl risottoris
2 porrer, fintsnittede
3 spsk. smør eller olie
3/4 liter fiskebouillon
4-5 cherrytomater i både
150 g pillede rejer
225 g hummerhaler
1 bdt. dild
salt, friskkværnet peber
frisk basilikum
citron
Fremgangsmåde
Svits porrer sammen med risene i smør eller olie, det må IKKE tage farve. Tilsæt tomatbåde og hæld bouillon ved lidt ad gangen mens der hele tiden røres. Det er vigtig at risene når at opsuge væden mellem hver gang der tilsættes og vigtigt at der røres hele tiden.
Lad risene koge i 15 minutter mens der røres. Tag gryden fra varmen og bland rejer og hummerhaler i. Læg låg på og lad risene stå i endnu 10 minutter, de skal være møre men stadig med bid. Bland frisk basilikum i og smag til med salt og friskkværnet peber. Server med citronbåde.