
4 pers.
Ingredienser
200 g spaghetti
2 auberginer
2-3 spsk. citronsaft
½ dl hønsebouillon
2 squash
4-5 spsk. olivenolie
1 bdt. hakket persille
1 dl revet mozzarella
Fremgangsmåde
Kog spaghettien al dente i rigeligt, godt saltet vand. Lad den dryppe af i en sigte. Kom den i en varm serveringsskål og vend 2 spsk. olie i.
Flæk de skyllede auberginer og kom dem i ovnen i 20 minutter ved 200 grader – eller til “kødet” er mørt. Skrab det ud af skallerne og mos det. Bland citronsaft og hønsebouillon i.
Svits squash i tynde skiver i resten af olien på en pande i 3-4 minutter sammen med knust hvidløg. Tag det af varmen og bland det i auberginemosen sammen med hakket persille. Vend grønsagsblandingen i den kogte spaghetti og kom det i et ovnfast fad. Drys med revet ost og dryp med resten af olien. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter, så osten er gylden.