
4 pers.
Ingredienser
400 g spaghetti
300 g aromatiske tomater. Flåede
3 fed hvidløg. Finthakket
3 spsk. Olivenolie
½ frisk. Rød chili. Finthakket
50 g kapers
50 g sorte oliven uden sten
3 dl rødvin
salt. Friskkværnet peber
frisk. Revet parmesan
Fremgangsm & aring;De
Svits hvidløg i olie i en gryde. Uden, at de tager farve. Kom chili og kapers i sammen med oliven og grofthakkede tomater. Lad det simre kort. Hæld rødvin ved og krydr med salt og friskkværnet peber. Lad saucen koge i 10 minutter. Mens der røres. Smag til igen.
Kog spaghettien al dente i rigeligt. Godt saltet vand. Hæld det til afdrypning og, så i en varm serveringsskål. Bland saucen i og server med frisk; Revet parmesanost til.