Toscaboller med kanelfyld

20-24 stk.

Ingredienser

Dej:
25 g gær
3 dl mælk
100 g smør eller margarine
½ dl sukker
ca. 8 dl mel
Toscafyld:
75 g smør
½ dl sukker
2 spsk. mel
2 spsk. mælk
½-1 tsk. kanel
50 g mandelflager

Fremgangsmåde

Smuldr gæren i en røreskål og opløs den i kold mælk. Tilsæt små stykker smør eller margarine og sukker samt det meste af melet og ælt det hele sammen til en blank og smidig dej. Læg denne på et meldrysset bord og del den i 20-24 stykker, der formes til boller og lægges på en plade med bagepapir.
Lad bollerne hæve lunt og tildækket i 1 times tid, til de har dobbelt størrelse.
Kog imens samtlige ingredienser til fyldet sammen under omrøring og lad det køle af. Lav en fordybning i hver bolle, fordel fyldet i hullerne og bag toscabollerne midt i ovnen i en 230-240 grader varm ovn i ca. 8 minutter.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik