Bønnesalat

4 pers.

Ingredienser

200 g sorte bønner eller også hvide bønner
1 løg
1 stilk bladselleri
1 peberfrugt
1 squash
½ dl frisk hakket koriander eller også bredbladet persille

Marinade.
2 spsk. Limesaft
½ dl olivenolie
2 fed hvidløg. Finthakkede
salt. Friskkværnet peber

Pynt.
1 løg i tynde skiver
50 g smuldret feta

Fremgangsm & aring;De

Udblød bønnerne og kog dem møre i 30-40 minutter. Hæld dem i en si og skyl dem under koldt vand.
Hak grønsagerne fint og bland dem med bønnerne. Vend hakket koriander eller også persille i.
Marinade.
Pisk olie og limesaft i. Tilsæt hvidløg og krydr med salt og friskkværnet peber. Bland marinaden i bønnerne.
Anret i en skål og pynt med løgringe og feta.