Bønnesalat

4 pers.

Ingredienser

200 g sorte bønner eller hvide bønner
1 løg
1 stilk bladselleri
1 peberfrugt
1 squash
½ dl frisk hakket koriander eller bredbladet persille

Marinade:
2 spsk. limesaft
½ dl olivenolie
2 fed hvidløg, finthakkede
salt, friskkværnet peber

Pynt:
1 løg i tynde skiver
50 g smuldret feta

Fremgangsmåde

Udblød bønnerne og kog dem møre i 30-40 minutter. Hæld dem i en si og skyl dem under koldt vand.
Hak grønsagerne fint og bland dem med bønnerne. Vend hakket koriander eller persille i.
Marinade:
Pisk olie og limesaft i. Tilsæt hvidløg og krydr med salt og friskkværnet peber. Bland marinaden i bønnerne.
Anret i en skål og pynt med løgringe og feta.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik