
4 pers.
Ingredienser
2 auberginer
salt
olie
Fyld:
150 g kogt skinke i tern eller strimler
1 squash i små tern
1 peberfrugt i små tern
1 løg, hakket
2-3 spsk. olivenolie
2-3 fed hvidløg, finthakket
1 dåse tomater (helst cherrytomater)
6-8 oliven
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Skær auberginerne i halve og drys dem med salt. Lad dem trække i 30-45 minutter. Skyl og tør dem godt og dryp dem med olie. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ½ time. Lad dem afkøle lidt og tag så fyldet ud med en ske.
Lad olie blive varmt i en gryde og svits alle grønsagerne i det. Tilsæt skinke og tomater + væde og lad det simre i ca. 10 minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Kom fyldet i auberginerne og læg et par oliven ved. Server med en god salat.