Kalkunrulle med krydret fyld

4 pers.

Ingredienser

4-5 store kalkunschnitzler
smør/olie til stegning
2 dl bouillon
1 bk. Rucola
Fyld.
1 hakket løg
2 spsk. Olie
2 pressede fed hvidløg
6-8 hakkede. Bløde soltørrede tomater
1-2 spsk. Hakket frisk oregano
2 spsk rasp
salt. Peber
Tilbehør.
Pasta

Fremgangsm & aring;De

Læg schnitzlerne tæt ved siden af hinanden og bank dem ud til en aflang plade. Tilbered fyldet således. Svits løget i olie og tilsæt, så de øvrige ingredienser. Bred fyldet ud på kødet og rul ddet derefter sammen til en fast roulade. Der holdes sammen med bomuldsgarn.
Brun rouladen godt i smør/olie. Spæd med bouillon og lad den stege under låg i ca. 15 minutter. Tag den derpå op og lad den hvile lidt. Inden den skæres i tynde skiver.
Vend rucolasalaten i den varme stegesky og server den med kødet til nykogt pasta.