
4 pers.
Ingredienser
4 svinekoteletter uden ben. Ca. 2 cm. Tykke
4 skiver røget filet
4 skiver mellemlagret ost
frisk timian
salt. Friskkværnet peber
olie til stegning
Tomatkompot.
400 g modne. Smagfulde tomater
1 fed hvidløg
salt. Friskkværnet peber
et nip sukker
Fremgangsm & aring;De
Skær fra fedtkanten med en skarp kniv en dyb lomme i hver kotelet. Læg en skive filet og en skive ost i hver lomme. Krydr endda hver lomme med lidt timian og friskkværnet peber. Luk koteletterne med kødnåle. Brun dem i 1 minut på hver side i olie. Skru ned for varmen og steg dem færdige i ca. 3 minutter på hver side. Tag dem af panden.
Tomatkompot.
Skær tomaterne i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med presset hvidløg. Kog tomaterne ved svag varme uden låg i 3-4 minutter. Smag til med salt; Friskkværnet peber og et nip sukker.