Mørbrad i wok

4 pers.

Ingredienser

1 afpudset svinemørbrad

Marinade:
1 æggehvide
1 fed hvidløg, presset
1 spsk. frisk, hakket ingefær
1 spsk. maizena
3 spsk. sherry

Desuden:
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 porre
4 dl kinakål
2-3 spsk. olie
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skær mørbraden i meget tynde strimler. Pisk marinaden sammen og hæld den over kødet. Lad det trække koldt i ca. 1 time.
Skær peberfrugter i tynde ringe og porren i tynde skiver. Kinakålen skæres fint.
Tag kødet op af marinaden og dup det tørt. Varm olien godt op i en wok og tilsæt kødet, svits det i 1½-2 minutter, tag det op. Kom grønsagerne i wokken og lynsteg dem i 3-4 minutter. Bland kød og grønsager og krydr med salt og friskkværnet peber. Serveres straks med nudler eller ris, soya og chilisauce.