
4 pers.
Ingredienser
4 makrelfileter
salt. Friskkværnet peber
3-4 spsk. Olie
endda.
1 porre i tynde skiver
2-3 stilke bladselleri
1 rød peberfrugt i tynde strimler
125 g broccoli i små buketter
125 sukkerærter. Halveret på skrå
2 spsk. Olie
citronsaft
salt. Friskkværnet peber
frisk dild. Hakket
citronbåde
Fremgangsm & aring;De
Drys makrelfileterne med salt og friskkværnet peber og steg dem i godt varm olie på en pande & #8211; Skindside nedad først!
Når fisken er gennemstegt. Holdes den varm. Sauter alle grønsagerne i olie på panden. Begynd med porrer og bladselleri. Svits lidt. Tilsæt, så resten af grønsagerne og lad det hele snurre lidt. Svits til de er møre Men stadig sprøde. Kom lidt citronsaft over og krydr med salt og friskkværnet peber.
Server med friskhakket dild og citronbåde.