Græsk kyllingesuppe med citron

4 pers.

Ingredienser

1 stor kylling. Ca. 1½ kg
2 liter vand
2 løg
2 stilke bladselleri
2 gulerødder
2 kviste frisk timian
salt. Friskkværnet peber
1 dl langkornede ris
3 æg
2 citroner

Fremgangsm & aring;De

Kog kyllingen i vand sammen med delte løg. Snittede bladselleri. Skivede gulerødder og salt & #8211; Lad det simre i ca. 1 time eller også til kyllingen er mør. Lad kyllingen afkøle lidt og pil, så kødet af kyllingen og skær det i mindre stykker. Sigt suppen. Hæld det tilbage i gryden og hæld risene i. Kom kyllingestykkerne i. Pisk æggene sammen med saft fra citronerne. Hæld 3 af suppen over i æggeblandingen. Mens der piskes konstant. Hæld suppen tilbage i gryden og varm suppen op, så det NÆSTEN koger & #8211;, Men det må IKKE koge & #8211; Pisk hele tiden!! Smag til med salt og friskkværnet peber.