
4 pers.
Ingredienser
1 stor kylling, ca. 1½ kg
2 liter vand
2 løg
2 stilke bladselleri
2 gulerødder
2 kviste frisk timian
salt, friskkværnet peber
1 dl langkornede ris
3 æg
2 citroner
Fremgangsmåde
Kog kyllingen i vand sammen med delte løg, snittede bladselleri, skivede gulerødder og salt – lad det simre i ca. 1 time eller til kyllingen er mør. Lad kyllingen afkøle lidt og pil så kødet af kyllingen og skær det i mindre stykker. Sigt suppen, hæld det tilbage i gryden og hæld risene i. Kom kyllingestykkerne i. Pisk æggene sammen med saft fra citronerne. Hæld 3 af suppen over i æggeblandingen, mens der piskes konstant. Hæld suppen tilbage i gryden og varm suppen op så det NÆSTEN koger – men det må IKKE koge – pisk hele tiden!! Smag til med salt og friskkværnet peber.