Honningselleri

4 pers.

Ingredienser

2 knoldselleri
3 æbler
salt, friskkværnet peber
olie
3/4 dl flydende honning
1 spsk. vineddike
½ dl vand
2 skalotteløg
7-8 kviste timian
2 dl bredbladet persille

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 grader. Skræl selleri og del dem i både. Skær æblerne i både. Læg selleristykkerne i en bradepande. Krydr med salt og friskkværnet peber, dryp lidt olie over. Giv sellerien 15 minutter i ovnen og læg så æblebådene ved. Giv det yderligere 10 minutter. Tjek med en kniv, at det hele er mørt. Smelt honning i eddiken og vand i en gryde. Smag til med salt og friskkværnet peber. Hak løg og pluk timian. Når selleri og æbler er klare, blandes de med honning, skalotteløg, bladselleri og timian.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik