Dobbelte havregrynssmåkager med chokoalde

20 stk.

Ingredienser

125 g smør
90 g fintvalsede havregryn
175 g sukker
1/4 tsk. salt
1 æg
1 tsk. vaniliesukker
1 tsk. fintrevet appelsinskal
Creme:
125 g chokolade
10 g smør

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175 grader.
Smelt smørret og rør havregryn i. Tilsæt sukker, salt, sammenpisket æg, vaniliesukker og fintrevet appelsinskal.
Sæt dejen med teskeer og god plads på bageplade med bagepapir.
Bag kagerne midt i ovnen i 12-14 minutter til de er gyldenbrune i kanten og lidt lysere i midten. Træk bagepapiret over på en rist og lad kagerne afkøle. Smelt chokolade og smør over vandbad og læg de afkølede kager sammen 2 og 2 med lidt chokoalde.