
Fryseegnet.
Ingredienser
Bund.
300 g mel
1 tsk. Bagepulver
200 g smør
1 tsk. Vaniliesukker
1 æg
Fyld.
ca. 2 dl abrikosmarmelade
Kokosdej.
75 g smør
125 g sukker
1 tsk. Vaniliesukker
2 æg
150 g kokosmel
Fremgangsm & aring;De
Bund.
Bland mel og bagepulver. Smuldr smørret heri. Tilsæt sukker og vaniliesukker og saml dejen med ægget. Lad den hvile 30 minutter.
Rul dejen ud til et aflangt stykke ca. 30 x 40 cm. Og læg det i en bradepande. Smør abrikosmarmeladen ud over dejen.
Rør smør. Sukker og vaniliesukker til kokosdejen sammen. Rør æggene i et ad gangen og vend kokosmel i; Fordel kokosdejen over abrikosmarmeladen og bag kagen i nederste halvdel af ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter. Lad den svale lidt inden den skæres i firkanter.
Abrikosmarmelade kan varieres med æblemos. Appelsinmarmelade eller også hindbærmarmelade.