Kokos-mazarinkage

Fryseegnet.

Ingredienser

200 g smør
200 g sukker
4 æg
reven skal af 1 appelsin
150 g kogte kartofler
100 g marcipan
100 g kokosmel
110 g mel
1 tsk. Bagepulver
Pynt.
100 g mørk chokolade
strimlet appelsinskal

Fremgangsm & aring;De

Rør smør og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Tilsæt reven appelsinskal. Mos eller også riv de kogte kartofler og tilsæt dem sammen med reven marcipan. Vend forsigtigt kokosmel. Mel og bagepulver i.
Kom dejen i en velsmurt springform. Bag den i nederste halvdel af ovnen ved 175 grader i 50-60 minutter. Tjek om den er gennembagt inden den tages ud af ovnen.
Lad den svale af på en bagerist. Smelt chokoladen og fordel den over den kolde kage og pynt med appelsinskal i fine strimler.