
4 pers.
Ingredienser
500 g kyllingefileter
1 tsk. cajun krydderi
2 rødløg
2 fed hvidløg, presset
11/4 dl hønsebouillon
2 spsk. balsamico
500 g cherrytomater
100 g smuldret feta
2 spsk. finthakket basilikum
Fremgangsmåde
Bland kyllingekød med cajunkrydderi. Skær rødløg i både.
Steg kyllingekøde i en stor opvarmet slip-let pande, til det er gennemstegt. Tag af panden og hold det varmt.
Kom løg, hvidløg og hønsebouillon i den samme pande og lad det simre under låg i ca. 10 minutter. Fjern låget og lad det simre til væsken er fordampet. Tilsæt balsamico og lad det simre til løget karamelliserer. Tilsæt tomater og lad det simre til de er netop møre.
Skær kyllingekødet i skiver. Serer med tomater, smuldret feta og basilikum ovenpå.