
4 pers.
Ingredienser
4 oksesteaks
2 spsk. grov sennep
1 spsk. worcestershiresauce
1 spsk. balsamico
2 fed hvidløg, presset
Grillede peberfrugter
2 røde peberfrugter
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
olivenolie
1 spsk. balsamico
½ tsk. tørrede chiliflager
1 spsk. bredbladet persille, hakket
1 tsk. frisk timian, hakket
Fremgangsmåde
Bland sennep, worcestershiresauce, eddike og hvidløg i en skål. Læg kødet i og vend det godt rundt. Dæk til og stil det i køleskab i mindst 3 timer, gerne natten over. Lad steaks dryppe af og kasser marinaden.
Steg kødet på en opvarmet, oliveret grillpande eller på en udendørs grill, til de er stegt som ønsket. Kom de grillstegte peberfrugter ved og lad dem stege med til de er varme.
Grillstegte peberfrugter:
Del peberfrugt i kvarte og fjern kerner. Sæt peberfrugter under grillen og steg til de er sorte. Dæk dem til med film i 5 minutter og fjern skindet. Bland de varme peberfrugter med en marinade af olie, eddike, chili, hvidløg og urter.