Italiensk kylling med oregano og tomater

4 pers.

Ingredienser

4 kyllingeoverlår uden skind
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, presset
11/4 dl hønsebouillon
2 ds. hakkede tomater
2 spsk. koncentreret tomatpure
1 tsk. sukker
2 spsk. rødvinseddike
500 g champignon
2 tsk. frisk oregano, hakket
8 små courgetter, halveret på langs
olie

Fremgangsmåde

Steg kyllingekødet i olie i en stor gryde. Det skal være brun på alle sider. Tag kødet op.
Kom løg, hvidløg og hønsebouillon i den samme gryde og lad det simre uden låg i ca. 5 minutter eller til løg er blødt og væsken fordampet. Kom kyllingekødet tilbage i gryden sammen med tomater med væde, tomatpure, sukker, eddike, champignon og oregano. Lad det simre under låg i 1 time. Tag låget af og lad det simre i 15 minutter – eller til kyllingekødet er mørt og saucen er blevet lidt tykkere.
Pensl courgetterne med olie og steg dem på en varm, olieret grillpande til de er brune på begge sider og møre.
Server kyllingeblandingen med de grillede courgetter, der krydres med salt, friskkværnet peber og frisk oreganoblade.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik