
4 pers.
Ingredienser
200 g yoghurt naturel
1 spsk. knust sort peber
2 spsk. fintrevet, frisk ingefær
4 fed hvidløg, presset
2 spsk. citronsaft
2 tsk. garam masala
1 tsk. stødt koriander
500 g skinkseschnitzler i tynde skiver
1 ds. hakkede tomater
1 tsk. sukker
13/4 dl hønsebouillon
350 g grønne bønner
500 g græskar i grove tern
½ dl frisk koriander, hakket
Fremgangsmåde
Bland yoghurt, peber, ingefær, hvidløg, citronsaft, krydderier og svinekød i en skål. Dæk det til og stil det i køleskab i mindst 3 timer, gerne natten over.
Opvarm en stor slip-let pande og steg blandingen af flere omgange, bliv ved til alt svinekødet er stegt. Kom det hele tilbage sammen med tomager med væde, sukker, hønsebouillon og bønner. Lad det simre under låg i ca. 15 minutter.
Damp græskartern til de er møre. Hæld vandet fra og tilsæt græskartern og koriander til karryretten lige inden servering.