
4 pers.
Ingredienser
500 g kyllingebrystfileter
2 spsk. ketjap manis
250 g friske asparges, groft skårne
1 gulerod i julienne
100 g sukkerærter
100 g bønnespirer
150 g fintstrimlet kinakål
2 finthakkede løg
2 spsk. ristede mandelflager
1 spsk. ristet sesamfrø
Dressing:
2 spsk. soya
2 spsk. riseddike
½ tsk. frisk, revet ingefær
1/4 tsk. wasabi
Fremgangsmåde
Steg kyllingekødet i en stor opvarmet slip-let pande, til de er brunt på alle sider og næsten gennemstegt. Tilsæt ketjap manis og forsæt stegningen, til kyllingestykkerne er helt gennemstegt. Tag af panden og dæk det til med stanniol, lad det afkøle. Gem den kødsaft der er tilbage. Skær kyllingestykkerne i skiver.
Kog eller damp asparges til de er møre, med stadig med bid. Lad dem afdryppe.
Skær sukkerærter i fine strimler. Bland asparges, gulerod, sukkerærter, spirer, kinakål og løg i en stor skål. Læg kyllingekødet øverst. Dryp dressingen over salaten. Drys med mandelflager og sesamfrø.
Dressing:
Bland ingredienserne i et glas med låg, ryst det hele godt sammen.