Kyllinge-/grønsagssuppe

4 pers.

Ingredienser

500 g kyllingefilet skåret groft ud
1 porre i ringe
2 gulerødder, finthakket
1 stor kartoffel i små tern
1 ds. hakkede tomater
½ liter hønsebouillon
1 liter vand
2 courgetter skåret i små tern
1 ds. hvide bønner, skyllede og afdryppede
2 spsk. finthakket oregano
flutes
olie
frisk, revet parmesanost

Fremgangsmåde

Kom kyllingekød, porre, gulerødder, kartoffel, hakkede tomater med væde, kyllingebouillon og vand i en stor gryde og bring det i kog. Lad det simre under låg i 1 time.
Tilsæt courgette, bønner og oregano og lad det simre igen under låg i ca. 15 minutter – eller til courgetteternene er møre.
Skær flutes i 2 cm. tykke diagonale skiver. Pensl den ene af siderne med olie og drys med parmesanost. Sæt brødskiverne under grillen til osten er let gylden. Server bødet til suppen.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik