Stegt svinekød med rosmarin

4 pers.

Ingredienser

olivenolie
2 fed hvidløg. Presset
1 tsk. Frisk. Hakket rosmarin
1 løg. Finthakekt
150 g champignon i tynde skiver
500 g frisk. Grofthakket spinat
2 svinefileter eller også schnitzler

Sauce.
1 tsk. Maizena
11/4 dl hønsebouillon
½ tsk. Balsamico
½ tsk. Frisk. Hakket rosmarin

Fremgangsm & aring;De

Opvarm olie i en stor pande og svits løg. Rosmarin. Hvidløg. Og champignon under omrøring. Til løgene er bløde & #8211;, Men IKKE brune. Tilsæt spinat og lad det simre under omrøring. Til spinaten falder sammen. Afkøl.
Forvarm ovnen til 200 grader; Skær en lomme i hver filet/schnitzel og fyld med spinatblandingen. Luk lommen med en tandstik eller også kødnål. Brun kødet af på en pande i lidt olie. Læg derefter kødet på en rist over en bradepande og steg videre i ovn i ca. 30 minutter & #8211; Eller til kødet er gennemstegt. Dæk dem til og hold dem varme. HUSK. Gem kødsaften fra panden og bradepanden til saucen.

Sauce.
Bland maizena med kødsaften og opvarm under omrøring til den koger og bliver tykkere.