
4 pers.
Ingredienser
½ dl soya
2 spsk. tør rødvind
1 spsk. gylden sirup
1 spsk. rørsukker
2 fed hvidløg, presset
1 spsk. frisk, revet ingefær
2 magre svinekoteletter eller skinkeschnitzler
2 tsk. jordnøddeolie
1 løg, grofthakket
1 gulerød i julienne
1 courgette i julienne
2 tsk. maizena
150 g sukkerærter i halve
100 g bønnespirer
Fremgangsmåde
Bland soya, rødvin, sirup, rørsukker, hvidløg og ingefær i en skål. Tilsæt kødet, skåret i tynde strimler. Dæk det til og lad det helst stå natten over.
Forvarm ovnen til 200 grader og lad kødet dryppe godt af. Gem marinaden. Brun kødet hurtigt på en varm pande, læg kødet på en rist over en bradepande og steg i ca. 30 minutter, eller til de er gennemstegte. Lad dem afkøle lidt og skær dem så i tynde skiver.
Opvarm olien i en wok og lynsteg løg, gulerod og courgette under omrøring, til grønsagerne er netop møre. Blend maizena med resten af marinaden og tilsæt så meget vand, at det ialt bliver 2½ dl væske. Hæld det i wokken sammen med ærter og bønnespirer. Server kødet med de lynstegte grønsager.