
4 pers.
Ingredienser
4 tykke skiver hvidt brød
2 skiver kalkunbacon
4 afdryppede ansjosfileter
1 stort romaine salat
parmesanost i flager
Dressing.
100 g hytteost
1 tsk. Dijonsennep
1 spsk. Citronsaft
½ dl skummetmælk
Fremgangsm & aring;De
Skær skorpen af brødskiverne og skær brødet i tern. Læg brødternene i et lag på en bageplade og bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 10 minutter. Til de er gyldne.
Hak baconskiverne og steg det i en lille slip-let pande. Dup ansjosfileterne tørre. Gem halvdelen og hak resten groft.
Læg revet salat. Bacon og halvdelen af croutonerne i en stor skål og bland det let. Server salaten med resten af croutonerne. Parmesanost i flager. Resten af ansjosfileterne og dryppet med dressingen.
Dressing.
Blend halvdelen af ansjosfileterne med resten af ingredienserne. Til det er jævnt.