2 pers.
Ingredienser
1 kylling
olie
1 pose lille pose saltede chips
100 g revet cheddarost
2 æg
salt, friskkværnet peber
250 g sukkerærter
3 skalotteløg, finthakkede
25 g smør
1 lille bæger creme fraiche 18%
½ potte brøndkarse
Fremgangsmåde
Rens kyllingen og del den i 4 dele. Bland æg og cheddarost, deri kommes 50 g knuste, saltede chips.
Brun kyllingestykkerne af på en pande til de er gyldne. Krydr med salt og friskkværnet peber. Fordel ostemassen på kyllingestykkerne og bag i ovnen ved 180 grader i ca. 35 minutter.
Svits 2 finthakkede skalotteløg til de er gyldne. Vend sukkerærterne i, til de er gennemvarme.
Hak brøndkarse og 1 skalotteløg fint og bland i creme fraichen. Krydr med salt og friskkværnet peber. Brug dip’en til resten af chip’ene.