
4 pers.
Ingredienser
2 kyllingebrystfileter
1 bdt. hvide asparges, skrællede
10 g tørrede svampe, udblødt i koldt vand i 2 timer
3 dl piskefløde
1 citron
½ tsk. citronpeber
salt
100 g smør
2 spsk. mel
Fremgangsmåde
Damp asparges i lidt vand med 50 g smør, saften fra ½ citron og ganske lidt salt. De skal stadig være sprøde.
Steg kyllingebrystfileterne på en pande og krydr med salt og friskkværnet peber. Svits de udblødte svampe i resten af smørret i en lille gryde. Drys med mel og rør godt. Tilsæt fløde, citronpeber og saft fra ½ citron, pisk godt så der ingen klumper er. Kog igennem ved svag varme. Hvis saucen bliver for tyk, så spæd med lidt af vandet fra svampene. Server med ris eller frisk pasta.